Hip Hop Bussen i Vivalla
Anmäl dig senast torsdag 21 november

Tryck på bilden för mer information.

  Evenemang  

Vi är glada över att kunna erbjuda Vivalla ungdomar Hip Hop Bussen lördagen 24 november på Vivallaskolans skolgården mellan kl. 15.00 till 18.00. Antal platser är begränsade. För att vara med ska ni som är intresserade göra en föranmälan och dagen efter hämta ut er biljett på Folkets Hus Vivalla,  Poesigatan 10. Ni anmäler er på info@fhvivalla.se eller telefon 019-207480.
Sista anmälningsdag torsdag 21 november. 
Info om Hip Hop Bussen                                            Masse Salazar och Salla Salazar från Redline Recordings är workshopledare på bussen tillsammans med ytterligare en artist. Masse och Salla är veteraner inom svensk hiphop. De var med och grundade hiphopgruppen The Latin Kings och har producerat musik för svenska artister som Linda Pira, Stor och Labyrint.
– Med Hiphopbussen får ungdomar lära sig grunderna i hur man jobbar med musik. Genom musiken skapas framtidstro hos unga, därför ger vi oss ut på turné igen, säger Salla Salazar.
Delta i Hiphopbussen Challege! Spela in en vers i mobilen till ett beat av Masse Salazar. Beatet kommer att finnas på Redlines Youtubekanal. Sen laddar man själv upp sitt bidrag på Instagram och taggar #hiphopbussenchallenge #ABF #Folketshusochparker. De som fått flest likes bedöms av en jury och två vinnare utses. Priset är en studioutrustning.

16 Augusti, 17:00-19:00
Kulturarenan
Vivallaskolan

Tisdagen 21 augusti
Kl. 16.00 – 19.00
Vivalla centrum

23 September
15:00 - 18:00
Vivallaskolan