Evenemang  

Det Stora Sopaventyret 
Häng med på en svängig familjemusikal med skräptema.
Vännerna Pricksan, Labbe och Mulle ger sig ut på en äventyrlig camping i luftballong. De möts av allt annat än en vacker naturupplevelse när de havererar i Vithavet där sopbergen växer och djuren äter plastskräp. Ett farligt jättefartyg är nära att krossa dem. Som tur är har de tre vännerna så mycket mod och uppfinningsrikedom att de aldrig ger upp inför motgångarna. De dansar, sjunger och allt slutar i en glad sorteringsfinal tillsammans med publiken.
 Föreställningen passar en 4-åring likväl en 9-åring. 
I samband med föreställningen finns också möjlighet att ta del av en interaktiv utställning med skräptema. Alla barn och vuxna tar tillsammans reda på hur vi kan bidra till ett skräpfritt Sverige. 
Det stora sopäventyret presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Geiger Fischer Productions och  Stiftelsen Håll Sverige Rent. 
                     
Plats: Kulturarenan i Vivallaskolan
Datum: söndagen 29 september
Tid. publikinsläpp kl. 12.30
Föreställningsstart: kl. 13.00
Entré: 20 kronor för barn och vuxna
Betalas på plats kontant eller med SWISH

Träna med Cirkus Cirkör 
Kommer till Vivalla under hösten 2019

Cirkörs pedagoger hjälper dig att utmana dig själv samtidigt som du träffar nya kompisar att samarbeta och ha roligt med. När du tränar nycirkus får du prova på cirkusens alla spännande grunder som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med trygga pedagoger vid din sida. 
Plats: Kulturarenan i Vivallaskolan
Datum: söndagen 27 oktober
Tid. publikinsälpp kl. 14.00
Föreställningstart. kl. 14.30
Entré:
Betalas på plats kontant eller med SWISH